Målare Stockholm

RING OSS - 08-111 111 26

Målarfirma Stockholm

Din bästa målarfirma i Stockholm

Välkommen till din bästa målarfirma i Stockholm. Vi har många års erfarenhet av både stora och små målaruppdrag. Med utbildade målare och en gedigen kunskap om måleri hjälper vi dig med din målning. Om du vill är vi med hela vägen från att välja färg till färdigt resultat. Tack vare vår erfarenhet och vårt stora intresse för måleri kan vi hjälpa dig med rådgivning och vilken färg som passar bäst - helt efter dina önskemål och din vision.

Vi målar i Stockholm med omnejd och erbjuder olika tjänster för att du som kund ska få precis den hjälp du vill ha. Vi erbjuder alltid nöjd kund-garanti och är inte nöjda förrän våra kunder är det.  Givetvis kan du använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss.

Våra målare i Stockholm är inte bara utbildade inom måleri utan har också ett tränat öga för vad som passar bra och mindre bra. Om du behöver rådgivning kan du kontakta oss innan vi påbörjar din målning så hjälper vi dig med färgval eller andra funderingar. Varmt välkommen att kontakta oss. Tillsammans gör vi upp en plan över vilket arbete som ska göras. Vi vet att det finns många målerifirmor i Stockholm men vi arbetar alltid professionellt och lyhört för att du ska få det resultat du är ute efter - därför är vi din bästa målerifirma i Stockholm.

Varför anlita en målare?

Vi arbetar alltid noggrant och effektivt. Våra yrkesskickliga målare ser alltid till att lyssna till dina behov och din vision. Vi är din bästa målare i Stockholm och utför vårt arbete så smidigt som möjligt för våra kunder. Våra utbildade målare både målar och rådgiver medan du kan ta det lugnt.

Det finns många fördelar med att anlita en målarfirma med utbildade målare. Arbetet blir väl utfört och resultatet håller länge. Du får ett snyggt och hållbart resultat medan du slipper oroa dig och ägna dig åt underhållsarbete, målning och städ.

Vi vet att det finns fler fördelar än ett snyggt resultat när du bestämmer dig för att måla om. Med nymålade rum eller nya tapeter på väggarna får hela din bostad ett lyft och värdet på den kan öka. Att måla eller tapetsera bör därför också ses som en ekonomisk investering. Dessutom kan du använda dig av ROT-avdrag när du anlitar oss för att hjälpa dig med ditt måleri eller andra tjänster.

Du bestämmer - vi målar

Är du ute efter skickliga målare i Stockholm? Hur din vision än ser ut hjälper vi dig att uppfylla dina önskemål. Vi erbjuder olika typer av tjänster för att det ska vara så smidigt som möjligt för dig. Vi finns i Stockholm och målar inte bara rum, fönster och fasader utan erbjuder även tapetsering. Om du står i valet och kvalet mellan målad vägg och tapet kan vi hjälpa dig med rådgivning. Vi vet vad som passar bra eller vad som är mest optimalt beroende på hur din bostad ser ut och hjälper gärna till med planering. Läs mer om våra tjänster här.

Vi arbetar inte bara mot privatkunder utan även företagskunder är varmt välkomna att anlita oss. Om du känner dig osäker på vad som behövs göras och på vilka färger som går ihop kommer vi gärna hem till dig eller ditt företag och tittar. Tillsammans tar vi fram en bra plan för hur arbetet ska gå till och för hur resultatet ska bli. Vi erbjuder alltid rådgivning oavsett var i processen du befinner dig.

Vi brinner för att måla och allt som hör därtill. Vi vill att måleri, tapetsering och färgsättning ska vara roligt även för dig som kund och arbetar alltid för att du ska få ett snyggt resultat såväl som en god upplevelse. Vi är din bästa målarfirma i Stockholm och tillsammans med våra skickliga målare ser vi till att hjälpa dig med ditt måleri.

OM OSS

Vi målar i Stockholm med omnejd och erbjuder olika tjänster för att du som kund ska få precis den hjälp du vill ha. Vi erbjuder alltid nöjd kund-garanti och är inte nöjda förrän våra kunder är det. Givetvis kan du även använda dig av ROT-avdrag.

Läs mer om oss »

KONTAKT

UE Målare
08-111 111 26

Råsundavägen 15
169 67, Solna
501122-3365

Integritetspolicy & Cookies

© 2020 Stockholmsmålare.se. Alla rättigheter förbehållna.

uemedia logga